Povežite se s nama

Sport

Kujundžić nakon ekstra runde slavio u Moldaviji

Objavljeno

na
Mladen Kujundžić vratio se kući iz Moldavije gdje je prošlog vikenda ostvario značajnu pobjedu.

Riječki ‘Dynamite’ na FEA priredbi u Kišinjevu je sudačkom odlukom u teškom meču nakon ekstra runde pobijedio njihovog prvaka Alexandrua Burduju.

Pobjeda je dobrodošla nagrada za propušteno vrijeme i još jedan pozitivan događaj u vrlo intenzivnom razdoblju života 29-godišnjeg borca.

“Vratio sam se kući u nedjelju navečer. Imao sam dosta težak meč. Znao sam da moram biti brutalan na gostujućem terenu jer inače neću pobijediti. On je njihov prvak i ne bi tek tako dozvolili da izgubi. On je njihov prvak, ali mi se nismo borili za pojas, radili smo superfight” izjavio je Kujundžić za CroRing.

“Prva runda je bila njegova, ali nisam pretrpio nikakvu štetu. U drugoj rekao bih da sam ja imao blagu prednost, ali kao što sam rekao, borio sam se na gostujućem terenu. Zato sam ga u trećoj rundi zgazio. Rušio sam ga desnim direktom nakon što sam ga prethodno uzdrmao s nekoliko serija. Sudac mu je odbrojao i oglasio se kraj runde. U ekstra rundi sam nastavio gaziti.”

“Drago mi je da borbu nije odlučio neki lucky punch već da sam svladao domaćeg borca u teškoj borbi nakon ekstra runde i to na takav način da mi nikako nisu mogli uskratiti pobjedu.”

“Moram priznati da nikad nisam imao ovakav osjeća prije borbe. Kao da idem na sastanak s djevojkom, a ne da idem u ring. Ali, kad sam ušao na pameti mi je bilo samo pobijediti ili umrijeti.”

“Organizacija je zaista bila vrhunska. Oduševljen sam svime. Sve nam je bilo podređeno. Na primjer, u subotu je u 15:30 bila proba za predstavljanje boraca. Rekli su mi da je moja borba na rasporedu oko ponoći. Pitao sam ih mogu li se vratiti u hotel, a oni su mi organizirali prijevoz. Ostatak dana sam spavao u hotelu, a dva sata prije borbe su poslali vozača da me odveze u dvoranu. Stigao sam tamo opušten, odradio zagrijavanje i izašao na ring”, rekao je Kujundžić za CroRing.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram