Povežite se s namaMarko Tolja i čak sedamnaest vrhunskih glazbenika Jazz orkestra HRT-a na jednoj od najljepših ljetnih pozornica u subotu, 29. srpnja, u Opatiji predstavljaju album „Stavi pravu stvar“.

Glazbeni repertoar baziran je na novom albumu, koji obuhvaća swing obrade domaćih pop i rock hitova i to u formi u kojem Marko pliva kao riba u vodi. “Blago onom tko te ima”, “Ja volim samo sebe”, “Budi moja voda”,“Teške boje”, “Stavi pravu stvar na pravo mjesto” i “Bitanga i princeza” samo su neke od pjesama koje zvuče kao da su objavljene pedesetih, odnosno prije pojave rock glazbe i zvuka elektrike. Uz to, pjesmarica stranih evergreena i te kako zaokružuje ovaj bogati retro program Marka Tolje i Jazz Orkestra HRT-a, a sve uz dirigiranje maestra Andreasa Marinella.

Odličan Markov vokal, usviran big band i bezvremenske pjesme garancija su dobrog ljetnog provoda.

Ulaznice u prodaji u uredima ustanove Festival Opatija i na prodajnim mjestima sustava Eventim.hr po cijeni od 80 kuna za stajanje, a 100 kuna za sjedenje. Blagajna na ulazu u malu Ljetnu pozornicu na dan koncerta bit će otvorena od 20 sati.