Povežite se s nama


Na igralištu u Žuknici protekle subote je održana prava nogometna fešta! Pioniri Pomorca 1921 osvojili su titulu prvaka Prve pionirske lige NS Rijeka u konkurenciji ponajboljih istarskih i primorsko-goranskih klubova. Tijekom čitavog natjecanja pokazivali su odličnu uigranost i fizičku spremnost što je potvrda kvalitetnog rada u klubu i novog načina organizacije u svim selekcijama.

Uoči utakmice između pionira Pomorca 1921 i Istre-Pula, delegat utakmice Valentin Didović uručio je pokal kapetanu kostrenske momčadi Matiji Simanoviću, tako da je Pomorac 1921 osigurao titulu prvaka i prije završetka prvenstva. Već na početku utakmice bilo je jasno zašto su postali prvaci u konkurenciji najboljih istarskih klubova i Rijeke II jer su nadmoćno vladali terenom.

Prigodnu proslavu prvaka uveličali su veterani, roditelji, općinski čelnici, simpatizeri kluba, a ponos nije skrivao predsjednik kluba Mario Sintić i članovi uprave, baš kao niti načelnica Mirela Marunić koja je zajedno s Draganom Štulićem i kapetanom Matijom Simanovićem prva zarezala slavljeničku tortu.