Povežite se s nama

Vijesti

Obersnel: Ispričavam se zbog uvrede, teško je slušati toliku gomilu gluposti

Objavljeno

na

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Gradonačelnik Vojko Obersnel tijekom 20. po redu sjednice Gradskog vijeća Grada Rijeke uputio je verbalnu uvredu vijećniku Josipu Kukuljanu prozvavši ga kretnom zbog pitanja upućenog pročelnici Ireni Miličević zbog robinske veze s jednim od osnivača tvrtke Euromodul, a nešto kasnije tijekom sjednice uputio mu je i srednji prst.

Radi se o kaznenom djelu uvreda, no ono se sudski proceusira tek u slučaju da oštećenik podnese privatnu tužbu. Kukuljan je od Obersnela zatražio javnu ispriku, a tijekom večeri svojevrsnu ispriku je i dobio s govornice vijećnice prije nego što je gradonačelnik iznio svoje izvješće o radu u prvom polugodištu 2019. godine.

“Želio bih se ispričati onima koji misle da sam ih uvrijedio. Ja sam isto samo čovjek i morate shvatiti da mi je dosta teško slušati toliku gomilu gluposti u kratkom vremenu koliko to slušamo u zadnjih nekoliko mjeseci u kojima smo izgubili beskonačno puno vremena, odužili realizaciju projekta koji je ionako opterećen s brojnim problemima i sa činjenicom da je i sama priprema dugo trajala. Tako da ako se netko smatra uvrijeđenim ja mu se ispričavam. Ako hoće prihvatiti ispriku dobro, ako neće isto dobro”, poručio je gradonačelnik.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram