Povežite se s nama

Mozaik

Opatijska dvorana više od tjedan dana pripremat će se za Doru

Objavljeno

naOpatija će tijekom idućeg tjedna biti domaćin Danima HRT-a u sklopu kojih se daleko najviše ističe ponovno održavanje Dore, izbora hrvatske pjesme za Eurosong.

Da se radi o jednom od produkcijski najraskošnijim i najzahtjevnijim događajima u Opatiji u proteklih nekoliko godine definitivno potvrđuje informacija da će se opatijska multifunkcionalna sportska dvorana “Marino Cvetković” pripremati čak nešto malo više od tjedan dana.

Velike pripreme u dvorani započele su još tijekom druge polovice radnog tjedna, a oprema se doprema u velikom broju “šlepera”. Raskošnost produkcije potvrđuje da je to i prvi događaj nakon borilačkih evenata FFC iz 2014. godine za koji je potrebna dodatna opskrba električnom energijom kako bi se mogla u funkciju staviti sva potrebna rasvjeta i ozvučenje.

Te večeri, 16. veljače, će se gledateljima, publici i članovima žirija predstaviti 16 novih pjesama koje su prošle na natječaju HRT-a. Pobjednika će, u omjeru 50% : 50%, birati publika i stručni ocjenjivački sud. U slučaju izjednačenog rezultata, odlučujući će glas imati publika.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram