Povežite se s nama

Sport

Talentirani Crnogorac Nikola Medojević potpisao za Rijeku

Objavljeno

na


Nikola Medojević novi je igrač HNK Rijeka. Mladi nogometaš potpisao je s Rijekom trogodišnji ugovor, te se pridružio momčadi juniora i debitirao u utakmici protiv Varaždina gdje je asistirao i postigao gol.

Medojević igra u veznoj liniji, može igrati na više pozicija. Nikola je do 17. godine igrao redovima crnogorske Budućnosti, te je priključen prvoj momčadi sa 16 godina. Nakon toga igrao je u redovima Mladosti DG, gdje je odigrao sezonu za seniore i upisao tri gola i šest asistencija, kao najmlađi u ligi.

Nikola je ujedno prošao sve mlađe reprezentativne selekcije Crne Gore, bio kapetan kadetske i juniorske reprezentacije, kao najveći talent u Crnoj Gori pripao mu je i broj 10 u reprezentacije Crne Gore do 20 godina. Upravo je mlada reprezentacija Crne Gore nedavno svladala Francusku 2:0 i Mađarsku 4:0, a Nikola je upisao tri asistencije u dva ogleda.

– Jako sam sretan što sam došao u Rijeku. Znam što Rijeka znači u hrvatskim okvirima, ali i šire. U Rijeci se osjećam odlično i imam sve uvjete za napredak. Imao sam ponude drugih klubova, međutim odlučio sam se za Rijeku i vjerujem da nisam pogriješio, te da će se moja odluka pokazati ispravnom. Gledao sam utakmicu protiv Lillea i Osijeka i uvjerio se u sjajnu atmosferu o kojoj svi pričaju, jedva čekam da to osjetim na terenu. Idemo korak po korak, na meni je da se na travnjaku izborim za svoje minute. Došao sam ovdje napredovati, ali velika je želja jednog dana i s Rijekom osvajati trofeje, rekao je Nikola Medojević.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže