Povežite se s namaU četvrtak, 19.10.2017., u 20:00 sati u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji, održat će se predstava „5žena.com“ Teatromana i Satiričkog kazališta Kerempuh iz Zagreba.

Dobrodošli u simpatičan „babinjak“ u kojem moderne žene, uglavnom u kasnim tridesetima, još uvijek privlačne, ali iskusne i bez iluzija nezaustavljivo sipaju ironične, često vrlo zločeste, ali i iznimno duhovite primjedbe o muškarcima. U ovoj hit komediji Bitorajac je okupio popularne glumice koje šaljivim i britkim replikama izazivaju salve smijeha, navode organizatori.

Cijena ulaznice za predstavu iznosi 50,00 kuna, a za umirovljenike 30,00 kn samo u KD Kostrena, te u Čitaonici na dan predstave (uz obavezno predočenje dokumenta kojim se potvrđuje umirovljenički status). Prodaja ulaznica vrši se putem sustava mojekarte.hr , a osim on-line kupnje, ulaznice se mogu kupiti i na nekoliko prodajnih mjesta u Rijeci i Kostreni; Dallas Records, Foto Revija, Caffe bar Nad Urom, KD Kostrena (Sportska dvorana), i u holu Narodne čitaonice jedan sat uoči početka predstave. Organizatori: Odbor za kulturu, odgoj i obrazovanje Općine Kostrena i Narodna čitaonica u Kostreni Sv. Luciji Pokrovitelji: Općina Kostrena, Primorsko-goranska županija i Turistička zajednica Općine Kostrena Sponzor: INA industrija nafte d.d., Brodogradilište Viktor Lenac Medijski pokrovitelji: Novi list, Kanal RI, Totalni FM i Pomorski radio Bakar.

Režija: : Rene Bitorajac
Glume: Mia Anočić-Valentić/Dajana Čuljak, Nataša Dangubić, Nina Erak-Svrtan, Daria Lorenci Flatz i Nataša Janjić