Povežite se s nama

Mozaik

Vojko V poručio Obersnelu: Nismo mi krivi što je bilo malo ljudi na Korzu, loše su odabrani glazbenici

Objavljeno

na

Brojni komentari nezadovoljnih Riječana stigli su i do splitskog repera Vojka V, kojemu nije promaknula ni novogodišnja izjava gradonačelnika Vojka Obersnela kako će za idući doček Nove godine dovesti jedno jako zvučno ime nakon što je na ispraćaju 2018. i dočeku 2019. godine bilo tek nešto više od dvije tisuće ljudi.

Splitski reper odlučio je ekskluzivno za Fiuman komentirati takvu Obersnelovu najavu, kao i odluku o odabiru ostalih izvođača za najluđu noć u godini na Korzu.

“Sinoć sam na portalu Fiuman pročitao kako Vaš gradonačelnik “pere ruke” od slabe posjećenosti dočeka Nove godine na Korzu tako što već sada obećava “jačeg izvođača” iduće godine, time insinuirajući na to da je nekako kvaliteta izvođača/koncerta kriva za lavinu negodovanja građana. Ne znam tko je točno iz uprave složio popis izvođača, ali tko god je pomislio da će jedan reper iz Splita i par lokalnih rock bandova zadovoljiti tip publike koja dolazi na takve javne manifestacije je očito krivo mislio i sada ne stoji iza svoje odluke nego se sve svaljuje na izvođače”, poručio je Andrija Vujević, kako je pravo ime Vojku V.

“Meni, a vjerujem i ostalim bendovima koji su nastupali, bila je čast nastupati na Korzu i odradili smo svoje gaže maksimalno korektno, a ako se velikom dijelu publike nije svidio žanr glazbe, to nije naša krivica, mi hranimo obitelji od glazbe i nastupamo gdje nam se ponudi honorar. Pozdrav mladim Riječanima koji su skakali u prvim redovima, nadam se da se vidimo nekom boljom prilikom”, istaknuo je splitski glazbenik.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram