Povežite se s nama

Crna kronika

Zahvaljujući dojavi građana uhvaćen vozač kamiona koji je imao 2,19 promila

Objavljeno

na

IlustracijaJučer, 19. rujna oko 10,25 sati policija je zaprimila dojavu da se autocestom A6 u smjeru Zagreba kreće teretno vozilo koje krivuda.  Postupajući po dojavi, policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko zaustavili su 56-godišnjeg vozača teretnog vozila daruvarskih registracijskih oznaka kojem je izmjerena koncentracija alkohola od 2,19 g/kg nakon čega je priveden i zadržan u službenim prostorijama policije.

Zbog počinjenog prekršaja vozaču je predložena novčana kazna od 2000 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom „C“ kategorije u trajanju od šest mjeseci te je doveden na prekršajni odjel općinskog suda, a presuda će se donijeti naknadno.

Isto tako, u cilju povećanja ukupne sigurnosti prometa, a u sklopu planiranih preventivno- represivnih  postupanja policije u cestovnom prometu, jučer 19. rujna od 13,30 do 14,45 sati na području Vrbovskog proveden je nadzor teretnih vozila kojom prilikom su na naplatnoj postaji Vrbovsko u prekršaju prekoračenja najveće dopuštene mase vozila i prekoračenju dopuštenog osovinskog opterećenja zatečena dvojica hrvatskih državljana u dobi od 23 i 56 godina.

Zbog počinjenih prekršaja osumnjičenici su prekršajno sankcionirani temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže