Povežite se s nama

Vijesti

23 milijuna kuna za rekonstrukciju kanalizacije i vodovoda

Objavljeno

na
U srijedu, 4. veljače 2015. godine, u 10.30 sati, u Salonu Grada Rijeke, Korzo 16/1. kat, održat će se potpisivanje ugovora za izgradnju i rekonstrukciju sanitarne kanalizacije i vodovoda u Ulici Murini na Srdočima te na području Gornjeg Zameta, sjevernog dijela Donje Drenove i Kostabele.

Potpisat će ugovori za izvođenje radova i pružanje usluge stručnog i obračunskog nadzora te Sporazum o uređenju međusobnih prava i obveza o načinu realizacije i financiranja izgradnje i rekonstrukcije 6,4 kilometara sanitarne kanalizacije, gradnje nove kanalizacijske crpne stanice i rekonstrukcije postojeće kanalizacijske crpne stanice te pratećih radova na 3,2 kilometra vodovodne mreže. Riječ je o ulaganjima vrijednim preko 23 milijuna kuna.

Sporazum će potpisati gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel te direktor KD Vodovod i kanalizacija d.o.o. Rijeka Andrej Marochini.

Ugovor za izvođenje radova potpisat će u ime naručitelja Andrej Marochini, direktor KD Vodovod i kanalizacija d.o.o. Rijeka i u ime zajednice ponuditelja: Zvonko Pilipović, direktor Centrogradnja d.o.o. iz Zagreba i Filip Filipec, direktor Tehnika d.d. iz Zagreba.

Ugovor za pružanje stručnog nadzora potpisat će u ime naručitelja Andrej Marochini, direktor KD Vodovod i kanalizacija d.o.o. Rijeka i Zvonimir Zubović, direktor House d.o.o. iz Rijeke.

Svečanom potpisivanju će osim potpisnika biti nazočni i generalni direktor Hrvatskih voda Ivica Plišić, voditelj Jedinica za provedbu nacionalnih vodnogospodarskih projekata u Hrvatskim vodama Marko Veselčić, direktor Vodnogospodarskog odjela za slivove sjevernoga Jadrana pri Hrvatskim vodama Darko Višnjić i voditelj Direkcije plana razvoja i gradnje Odjela gradske uprave za komunalni sustav Dragan Blažević.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram