Povežite se s nama

Mozaik

4.000 svijeća se pali na Trsatskoj gradini u utorak

Objavljeno

naTrsatski kaštel će na radost mnogih ipak zasjati u plamenovima 4.000 svijeća, a s obzirom da je riječka kiša poremetila planove za otvaranje Ljeta na Gradini, manifestacija će se održati u utorak, 24. srpnja.

U suradnji s PC grupom, 4.000 svijeća bit će smješteno na svakom kutku kaštela te prostrto površinama prekrasnog parka koji okružuje zidine. Instalacije upotpunjene svijećama, viseći plamenovi te puteljci omeđeni svijećama stvorit će potpuno novu vizualnu koncepciju kaštela koji će dodatno biti oplemenjen ambijentalnom rasvjetom te produkcijskim efektima.

Manifestaciju će obogatiti i glazbeno-scenski program – članice skupine Ri Dance plesnim će koracima sve prisutne dopratiti do Trsatske gradine, a predstavit će se i plesnim koreografijama kojima će obogatiti ovu večer u znaku svjetlosti i plamenova svijeća. U glazbenom dijelu programa nastupit će Martina Majerle uz gitarsku pratnju Maria Šimunovića te će zajedno posjetitelje Trsatske gradine provesti glazbenim svijetom Mediterana izvodeći skladbe od portugalskog fada, preko francuskih šansona te talijanskih, španjolskih i hrvatskih skladbi.

Kaštel nad Rijekom obasjat će plamenovi 4.000 svijeća koji će srednjovjekovnim zidinama dati posebnu čar, a u parku ispred kaštela stvoriti bajkovitu atmosferu pod zvjezdanim nebom.

U utorak se ulaz u park za posjetitelje otvara u 21.30 h, a Gradina će svoja vrata otvoriti u 22.00 h. Programski dio započinje u 22.15 h. Za sve posjetitelje ulaz je slobodan.

Pogledajte kako je to izgledalo prošle godine kad je u Gradini i oko nje bilo postavljeno 3.000 svijeća.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram