Povežite se s nama

Sport

60-ak mališana posjetilo Dan otvorenih vrata u Školi nogometa HNK Rijeke

Objavljeno

na


Više od 60 mališana s nestrpljenjem je čekalo priliku da u trening kampu na Rujevici napravi svoje prve prave nogometne korake. Dresovi su bili ispeglani, štucne oprane, kopačke čiste… Baš kao i emocija djece koja su jedva čekala ćuti što su im pripremili treneri za njihov prvi trening.

Neki možda od uzbuđenja nisu spavali noć prije jer su maštali o tome da će poput našeg prvotimca Veldina Hodže cijelo djetinjstvo posvetiti HNK Rijeka pa dočekati priliku i zaigrati za prvu momčad pred punim tribinama. A 2. dani otvorenih vrata Škole nogometa HNK Rijeka bili su idealna prilika za maštu pretvoriti u javu.

Iako još maleni, iskrena ljubav prema sportu i nogometu isijavala je iz njihovih očiju koje su pažljivo promatrale svaki korak njihovih trenera koji su ih učili prve nogometne korake. Bila je tu i poneka suza, dozivanje roditelja koji su sve pažljivo promatrali sa sigurne udaljenosti, ali na zelenom terenu nisu mogli računat na njihovu pomoć već se osloniti na trenere i suigrače. Najmlađi polaznik još nije napunio četiri i pol godine, ali svi su marljivo i predano pratili upute i zadatke koje su pred njih postavili treneri i dobili priliku vidjeti kako izgleda trenirati po planu i programu Škole nogometa HNK Rijeka.

Podijeljeni u četiri skupine, s kojima su radili treneri Davor Vujnović, Saša Ilić, Marko Štulić, David Babić, David Ištoković, Amir Hadžibeganović, Marin Duvnjak i Ivan Močinić, napravili su svoje prve ozbiljne nogometne korake, prošli sve elemente koje sadrži trening i “družili” se s najdražim rekvizitom – loptom.

Pritom je najmanje važno hoće li netko od njih postati profesionalni nogometaš. Vrijednosti i navike koje se ustale tijekom nogometnog odrastanja u školi HNK Rijeka ostaju za cijeli život. Baš kao i nova poznanstva, prijateljstva i uspomene koje će svaki od 60-ak mališana ponijeti sa sobom, poručuju iz kluba s Rujevice.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže