Povežite se s nama

Vijesti

Air Baltic jednu avio liniju za Rijeku ukinuo, drugu prepolovio

Objavljeno

na
Nacionalni prijevoznik Latvije izvršio je operativne promjene na svojim sezonskim linijama prema Hrvatskoj.

Dugogodišnja sezonska linija Riga – Rijeka, koja je uglavnom prometovala dva puta tjedno, ove će godine prometovati svega jednom tjedno u periodu od 29. srpnja do 16. rujna.

Air Baltic je također najavio uvođenje linije Vilnius – Rijeka, koja je originalno trebala prometovati dva puta tjedno, no ta je linija ukinuta zbog situacije s pandemijom COVID-19.

Linija Riga – Split prometovat će od 29. lipnja jednom tjedno, a od 31. srpnja uvodi se i drugi tjedni let. Originalni plan ove aviokompanije bio je letjeti na liniji Riga – Split tri puta tjedno no broj tjednih polazaka reduciran je sukladno potražnji.

Linija Riga – Dubrovnik prometovat će od 27. srpnja dva puta tjedno, na ovoj liniji nije došlo do smanjenja kapaciteta i tjednih polazaka, ali je zato početak prometovanja odgođen za sami kraj srpnja.

Linija Vilnius – Dubrovnik koja je ove godine trebala prvi puta prometovati (baš kao i linija Vilnius – Rijeka) u potpunosti je ukinuta za ovu ljetnu sezonu. Originalno su bila planirana dva tjedna leta na ovoj liniji.

Ova će aviokompanija cijeli ljetni red letenja odraditi sa unificiranom flotom kako bi smanjila troškove poslovanja, pa se na svim linijama prema Hrvatskoj očekuju zrakoplovi tipa A220 koji u floti ovog prijevoznika imaju kapacitet od 145 putnika, javlja Croatian Aviation.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže