Povežite se s nama

Vijesti

Air Serbia vraća direktnu avio liniju Rijeka – Beograd

Objavljeno

na
Nakon već objavljenog povratka Ryanaira i Condora, na Zračnu luku Rijeka vraća se još jedan veoma značajan avioprijevoznik koji je prometovao prema Rijeci u pred pandemijskom vremenu: Air Serbia! Naime, nakon ukidanja direktne linije za Beograd 2020.g. po izbijanju krize uzrokovane virusom COVID-19, Air Serbia vraća se na Zračnu luku Rijeka sa istom linijom već na ljeto 2022.g.

Karte su upravo puštene u prodaju, a na navedenoj liniji letovi će se odvijati avionom tipa ATR72 u periodu od 15.lipnja do 17. rujna 2022.g., dva puta tjedno – srijedom i subotom. Na ovaj način Air Serbia će omogućiti Rijeci i stanovništvu Kvarnera dobre konekcije prema Europi i svijetu preko Beograda, do gradova poput Amsterdama, Beča, Zuricha, Duesseldorfa, Milana, New Yorka, Osla, Pariza, Podgorice, Rima, Stockholma i Tivta.

Povodom službene objave novih linija Air Serbije putem njihove objave za medije, viši menadžer prodaje Air Serbije, Boško Rupić, izjavio je sljedeće: „Drago nam je što pažljivim izborom novih destinacija značajno unapređujemo i diverzificiramo našu mrežu, u skladu sa željama putnika i strateškim planovima dalje ekspanzije. Najnovijim proširenjem dodatno ojačavamo svoju poziciju, nudeći našim putnicima iz čitave regije veći izbor prilikom planiranja putovanja i ljetnih odmora. I u narednom periodu nastavljamo se razvijati u tom pravcu i radujemo se uvođenju još novih linija.“

Cijena avio karte u jednom smjeru je oko 350 kuna.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram