Povežite se s nama

Sport

All-Star ponovno u Rijeci nakon 41 godinu

Objavljeno

na
U prostorijama košarkaškog kluba Kvarner 2010 održana je konferencija za medije uoči nadolazeće 22. All-Star utakmice koja će se održati 21. veljače 2015. u Centru Zamet. Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti u prostorijama Košarkaškog kluba Kvarner 2010, u Ulici Slaviše Vajnera Čiče 13, svakog radnog dana od 10 do 13 sati, te na riječkom lukobranu u caffe baru Terminal 7 od 7 do 22 sata.

 “Hrvatski košarkaški savez ima jednu politiku da organizira ovakve revijalne utakmice, a i druge utakmice na reprezentativnom nivou u mjestima gdje želimo da nam košarka bude na višoj razini. Grad Rijeka, odnosno Košarkaški klub Kvarner 2010 su sigurno na tom putu, na toj karti HKS-a. U ovoj regiji želimo dignuti košarku na još jedan viši nivo. Znamo da smo u povijesti imali puno reprezentativaca i velikih igrača s ovog prostora i upravo to želimo da ponovno zaživi”, rekao je glavni tajnik HKS-a Željko Drakšić.

Igor Načinović, pročelnik Odjela za sport grada Rijeke: “Ovo je još jedno priznanje našem gradu! Zahvalio bih se HKS-u što je našem klubu Kvarner 2010, odnosno gradu Rijeci povjerio organizaciju ovako jedne atraktivne utakmice. Nadam se da ćemo opravdati to povjerenje i da će utakmica biti ona prava košarkaška utakmica sa svim zvijezdama koje nam dođu.”

all-star“Svi želimo dobar spektakl! Tri su cilja u organizaciji All-Star utakmice. Prvi je trenutačni, da to bude dobar spektakl. Drugi je da KK Kvarner 2010 dobije još malo vjetra u leđa na svom putu povratka na košarkašku scenu. Treći i najvažniji cilj je da se nakon posjete ovoj utakmici i svim ostalim košarkaškim događajima bar dvadesetak nove djece upiše u Kvarner 2010, ali i ostale klubove u Rijeci i prstenu”, otkrio nam je Marko Šamanić, sportski direktor KK Kvarner 2010 .

Poučeni tim proširili su program koji nije uobičajen za All-Star utakmice. Priča kreće s Kids’ Dayom od 9:00 do 11:00 sati. Pozvana su sva djeca koja žele isprobati kako je to trenirati košarku. Od 15:00 do 16:00 sati organizirana je utakmica dječaka rođenih 2001. i mlađih između Grada Rijeke i selekcije Primorsko-goranske županije. Sva ta djeca će imati besplatan ulaz.

Na utakmici seniora Sjevera i Juga s početkom u 17 sati očekuje se pravi spektakl. Sjever će voditi s klupe treneri Cedevite i Zagreba Jasmin Repeša i Danijel Jusup, a Jug treneri Zadra i Kvarnera 2010 Ante Nazor i Marijan Mance. Ekipu Sjevera činit će po četiri igrača Cibone i Cedevite, među kojima je i nekoliko reprezentativaca, a uz njih su i Luka Božić iz Zagreba, Roko Rogić iz KK Gorica, Petar Marić iz KK Zabok te Aljoša Šarac iz KK Osijek. Za ekipu Juga igrat će čak pet igrača Zadra, jedinog dalmatinskog kluba u regionalnoj ligi, a ostali dolaze iz Jollyja, Kvarnera, Kaštela, Alkara, Šibenika i KK Split.

Bogat program zadovoljit će svakoga, od onih najmlađih do najstarijih, zato dođite i bodrite hrvatske košarkaše i uživajte u košarkaškoj priči koju ćete zasigurno pamtiti još dugo vremena.

Iva Sušić

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže