Povežite se s nama

Vijesti

Amerikanci šalju tenkove u Ukrajinu preko Rijeke?

Objavljeno

na
Riječka luka posljednjih je dana u središtu javnosti zahvaljujući nekoliko iznimno dobrih vijesti. Ne samo što je u nju prošlog tjedna uplovio gigant Gerda Maersk od 367 metara, već su i uspostavljene direktne linije s nekim iznimno bitnim novim tržištima, kao što su Daleki Istok i Turska.

No, sve to mogla bi zasjeniti jedna fotografija koje se u četvrtak poslijepodne pojavila na društvenim mrežama, točnije na Facebook REF stranici. Tamo je jedan korisnik objavio fotografiju na kojoj je vidljivo da je u riječku luku stigao teretni brod s vojnom opremom.

“Na fotografiji je BBC Peru brod s vojnom opremom. Lučki radnik kaže da je stigao iz SAD-a i da je to roba za Ukrajinu”, navodi Damir Ilić koji je objavio fotografiju.

Nije tajna da američki predsjednik želi naoružati Ukrajince u njihovom sukobu s Rusijom, čemu se čelnici nekih od najvećih europskih država protive.

Pokušali smo kontaktirati Luku Rijeka d.d., no kako je njihovo redovno radno vrijeme već završilo, poslali smo im službeni upit sa zahtjevom za detaljnijim informacijama, pa se nadamo kako ćemo više o ovom zanimljivom slučaju doznati u petak.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram