Povežite se s namaKlub navijača Armada  prošle je godine početkom svibnja na zaista veličanstveni način obilježio 30 godina od svog osnutka.

Najvjerniji navijači HNK Rijeke već su krenuli s pripremama za obilježavanje svog 31. rođendana, a upućen je i poziv članovima da se uključe i pomognu u organizaciji.

“Kao i svake godine u ovom razdoblju, tako i ove godine, klub navijača “Armada Rijeka” počinje s pripremama za organizaciju rođendanske proslave. Teško da ćemo nadmašiti prošlogodišnju jubilarnu rođendansku proslavu, ali to ne znači da ovaj 31. rođendan neće biti spektakularan kakav Armada zaslužuje.

Nastojimo svake godine biti sve bolji, organiziraniji i orginalniji. Proslava na razini našeg imena iziskuje osim jako puno uloženog vremena i velika financijska ulaganja. Svi koji ste voljni pomoći i želite sudjelovati u organizaciji rođendana informacije možete dobiti u klubu navijača. Također, primaju se i financijske donacije i to isključivo uplatom na žiro račun kluba navijača broj HR6223600001102644329″, poručuju iz KN Armada.