Povežite se s nama

Sport

Armada prihod od Povratka na Kantridu 2 donirala Dječjoj bolnici

Objavljeno

na


Posljednja aktivnost ovogodišnjeg izdanja Povratka na Kantridu zaključena je humanitarnom gestom tek nešto dalje od kultnog stadiona. Naime, jučer je Dječjoj bolnici Kantrida Društvu dječje kirurgije uručen ček s iznosom od 20 000 kn. Donacija je to Kluba navijača Armada, a prihod od ulaznica prodanih za nogometni spektakl „Povratak na Kantridu“ zasigurno je pristigao u prave ruke. Donaciju su uručili predsjednik Kluba navijača Dejan Božić i tajnik Kluba navijača Armada Tomislav Blagaić te Vedran Babić u ime organizatora, a donacija je simbolično predana na dan Sv. Nikole – zaštitnika djece.

Zadovoljni smo svotom koju ćemo donirati, a radi se oprihodu od prodanih ulaznica za prijateljsku utakmicu u sklopu Povratka na Kantridu. Kao i prošle godineusmjeren je onima kojima je najpotrebnije, a vjerujemo da oni najbolje znaju u koje će svrhe donacijuupotrijebiti.“ – osvrnuo se Dejan Božić, predsjednik Kluba navijača Armada Rijeka.

Jako smo zadovoljni donacijom koja je namijenjena Društvu za dječju kirurgiju Kantrida. Donacija će biti ciljano iskorištena i to za školovanje naših kirurga, jer smatramo da znanje neminovno donosi bolje liječenje, manji broj dana provedenih u bolnici i zadovoljnije pacijente. Svjesni smo da je ova donacija hvalevrijedna i još se jednom zahvaljujemo Armadi koja je znala prepoznati naše potrebe.“ izjavio je ovom prilikom prof. prim. dr. sc. Harry Nikolić, dr. med.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram