Povežite se s nama

Crna kronika

Armada u akciji: Pronašli osobe osumnjičene za navodni pokušaj otmice i predali ih policiji

Objavljeno

na
Veliku pažnju javnosti izazvala je informacija koja se proširila na društvenim mrežama tijekom petka o navodnom pokušaju otmice 15-godišnjaka na području Grobnika.

U objavi se navodi kako je nekoliko ljudi pokušalo ga ugurati u neregistrirano kombi vozilo, ali je uspio jednog od njih udariti i pobjeći.

Riječka policija za Fiuman je potvrdila da je zaprimila dojavu u tom događaju te su istaknuli tek kako utvrđuju utemeljenost informacija i provode istragu.

Građani prevođeni Armadom Grobnik u međuvremenu su odlučili da ne žele čekati policiju te su se samoorganizirali i krenuli u potragu za osobama koje sumnjiče za pokušaj otmice.

Tijekom večernjih sati ističu da su ih uspjeli pronaći te su nakon toga pozvali policiju i zadržali ih do njihova dolaska.

Na tome je sugrađanima zahvalila i obitelj dječaka kojeg su pokušali oteti: “Ovim putem se još jednom zahvaljujem svima koji su jučer pomogli, a pogotovo svim dobrim ljudima Grobnika i Armadi Grobnik koji su nam vratili vjeru u ljude. Hvala vam od srca u ime naše obitelji. Dokazali smo da se moramo držati zajedno. Čuvajmo našu djecu. Hvala ljudi.”

Fiuman je o ovome slučaju poslao novi upit riječkoj policiji te ćemo njihov odgovor objaviti odmah po zaprimanju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže