Povežite se s namaNa jučerašnjem Beck’sperience warm up partyju u Staroj vojnoj bolnici u Vlaškoj predstavljen je ovogodišnji Beck’sperience program Beck’s to Basics koji će ovo ljeto u četiri hrvatska grada donjeti najbolje od berlinske undeground glazbene scene. U jedinstvenom prostoru stare bolnice u Vlaškoj, DJ-i Pero FullHouse, Jan Kinčl Zero i Ivan Komlinović omogućili su brojnim predstavnicima medija i poznatim osobama da prvi osjete atmosferu kakva će ovo ljeto vladati hrvatskim gradovima u sklopu legendarnog klupskog programa za istinske poznavatelje elektronske glazbe.

„Osim vrhunskih DJ-a, ono po čemu se Beck`sperience razlikuje od dosadašnjih su i jedinstveni prostori održavanja partyja , većinom napuštene lokacije posebno uređene za naše partyje, a vjerujemo da će te neotkrivene lokacije dodatno naglasiti atmosferu underground scene. Još jednom smo pokazali kako Beck`s nije samo njemačko pivo broj 1 u svijetu već i trendsetter u organizaciji ovakvih projekata, za koje vjerujemo da će se zaista tražiti karta više“, rekao je Zlatko Nojkov, marketing menadžer za Premium brendove Zagrebačke pivovare.

U posebno dizajniranim industrijskim prostorima u Šibeniku, Zadru, Rijeci i Zagrebu nastupit će najbolji njemački DJ-i koji će prenjeti atmosferu kultnih berlinskih klubova Berghain i Tresor uz potporu lokalnih DJ-a i drugih street performera. Jedinstven scenografski postav napuštenih underground prostora činit će reciklirane limenke i čepovi Beck’sa, a grafiteri će oslikavati bačve u koje će se odlagati plastične čaše za reciklažu kako bi se svim partyjima dala zelena nota i naglasak na ekološku osviještenost.

Najbolji ljetni Beck`sperience partyji održat će se:

20. srpnja – Šibenik, Minerska uvala – DJ Oliver Deutschmann i Florian Miendl

02. kolovoza – Zadar, Luka Gaženica – izvođači: Heiko Laux i Brian Sanhaji

19. kolovoza – Rijeka, bivša tvornica Torpedo – izvođači: Lucy i Analogue Cops

laznice za sve Beck`sperience partyje mogu se kupiti u Atlasu, Tisak Media centrima, Croatia Recordsu, Dancing Bearu i svim ostalim prodajnim mjestima sustava Ticketshop.
Online prodaja: www.ticketshop.hr. Cijena ulaznice 70kn (na dan Eventa 90kn) s uključenom konzumacijom Beck’sa.