Povežite se s nama

Vijesti

Autopraonica Eco Wash u ZTC-u od ponedjeljka ponovno otvorena

Objavljeno

na

Dezinfekcija vozila

Autopraonica Eco Wash koja se nalazi u garaži Zapadnog trgovačkog centru u Rijeci proteklih približno mjesec i pol dana bila je zatvorena prema uputi i preporuci nadležnih službi zbog epidemije koronavirusa.

Popuštanje mjera zbog povolje epidemiološke situacije omogućilo je i njima da se ponovno otvore te će od ponedjeljka, 04. svibnja, ponovno pružati svoje usluge na svima poznatoj lokaciji. Rezervacije primaju pozivom na broj 097 677 8657.

Podsjetimo i kako su prije nego što su privremeno morali obustaviti djelatnost svojim korisnicima besplatno radili dezinfekciju najbitnijih dijelova auta. “Iako nudimo dezinfekciju u ponudi odlučili smo da u ovom nezgodnom trenutku korisnicima naših usluga potpuno besplatno pružimo uslugu dezinfekcije kritičnih dijelova unutrašnjosti (volana, mjenjača, ručne, svih kvaka i rukohvata). Dezinfekciju radimo na način da prvo parom prođemo sve navedene površine te ih potom obrišemo sredstvom za dezinfekciju”, naveli su iz Eco Washa sredinom ožujka dok su još poslovali.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram