Povežite se s nama

Vijesti

Autotrolej priprema novo “rezanje”: Linija 32 imat će tjedno čak 42 vožnje manje

Objavljeno

na
Komunalno društvo Autotrolej u većinskom vlasništvu Grada Rijeke posljednjih godina učestalo smanjuje broj vožnji praktički na svim linijama, a to se nastavlja i dalje.

Grad Opatija izvijestio je javnost o planovima Autotroleja da se tijekom jeseni ponovno izmijeni vozni red linija koji prometuju na njihovom području, a tu je najznačajnija linija 32 koja je prema nekim izvorima čak i donosi najznačajniji prihod Autotroleju.

“Prenosimo obavijest trgovačkog društva Autotrolej d.o.o. vezano uz namjeru skorih izmjena voznih redova za linije 32, 32A, 34, 35, 36 i 37, a, kako navode iz Autotroleja, zbog financijskih ušteda te kako bi spriječili daljnje financijske gubitke i premostili nedostatak kvalificiranih vozača. Građani, korisnici usluga, u vezi bilo kakvih pitanja ili sugestija uz najavljene izmjene voznih redova mogu kontaktirati Autotrolej na telefonski broj 051 311-555”, poručili su ovom prilikom iz Grada Opatije te su otkrili prijedloge novih voznih redova:

Linija 32, 32A
Linija 35
Linija 36
Linije 34, 37

Zasad nije poznato kojeg bi točno datuma novi vozi redovi trebali stupiti na snagu, ali usporedba aktualnog i budućeg voznog reda linija 32 otkriva kako će svakog tjedna na relaciji Lovran – Opatija – Rijeka i obratno biti ukupno čak 42 vožnje manje, odnosno njihov broj s 450 pada na 408 tjedno.

Iz Autotroleja ističu kako su tek u tijeku konzultacije sa svim jedinicama lokalne samouprave te se bez njihove suglasnosti neće raditi nikakve izmjene. Ukoliko i kada dođe do izmjena voznih redova, javnost će biti obaviještena.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram