Povežite se s nama

Mozaik

Bakarska turistička zajednica kreće u lov na fotku dana

Objavljeno

na

Foto: Sanja Grgić Ćurić

Kao nastavak projekta „Baštinska škrinjica“ TZ Grada Bakra došla je na ideju da ove veljače nasvojoj facebook stanici organizira nagradni foto natječaj pod nazivom FOTKA DANA i da prigodnonagradi one najbolje!

S obzirom da im svakog dana pristižu brojne fotografije bakarskog kraja raznih autora te u želji da dodatno potaknu daljnju suradnju i interakciju s pratiteljima svoje facebook stranice, TZ Grada Bakra odlučila se krenuti ulov na najbolju fotku. Za ovu ideju zahvaliti se mogu brojnim ljudima koji su im prošlu godinu slali svoje fotografije i zapise, vrijedno puneći baštinsku škrinjicu bakarskog kraja.

U nagradnom natječaju može se sudjelovati slanjem fotografija uslikanih na području Grada Bakra, uz napomenu da fotografije mogu biti i arhivske. Broj fotografija po sudioniku nije ograničen, međutim samo jedna može biti proglašena za FOTKU DANA i ući u konkurenciju za fotografiju tjedna i mjeseca.

TZ Grada Bakra svakog će dana od pristiglih fotografija izabrati “FOTKU DANA” i objaviti je na svojoj facebook stranici i Instagramu. Pobjedničke fotografije cijelog tjedna objavit će se u nedjelju u zajedničkom albumu, a pobjedničku fotografiju odabrati će pratitelji stranice svojim lajkovima. Ona fotografija koja u zajedničkom albumu u ponedjeljak do 12:00 sati sakupi najveći broj lajkova biti će proglašena FOTKOM TJEDNA. U nedjelju, 28.2. objavit će zajednički album pobjedničkih fotografija i ona koja prikupi najviše lajkova do srijede, 3.3. u 12:00 sati biti će proglašena “FOTKOM MJESECA”.

Za autore najboljih fotografija pripremljene su i prigodne nagrade. Za fotografije tjedna nagrada je poklon paket suvenira turističke zajednice, a za fotografiju mjeseca nagrada je paket bakarskih delicija tj. tri gastro posebnosti bakarskog kraja; Bakarska torta, StaraBakarska vodica i bakarski baškoti s personaliziranim keramičkim baškotićem s imenom pobjednika. 

Pozivamo sve zainteresirane da nam šalju svoje fotografije bakarskog kraja jer svaki dan imaju šanse osvojiti titulu “FOTKA DANA”! Također, zamolili bi i sve pratitelje naše facebook stranice da nam pomognu svojim lajkovima izabrati “naj fotku”. Fotografije možete poslati putem messengera ili na mail: info@tz-bakar.hr

U nagradnom natječaju #tzgradabakrapoklanja mogu sudjelovati svi koji prihvaćaju pravila i uvjete sudjelovanja koji su objavljeni na web stranici TZ Grada Bakra.

Više informacija i sve detalje o nagradnom natječaju možete pronaći na linku: https://bit.ly/39L4g1E

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže