Povežite se s namaDo petka, 29. svibnja traju prijave za sudjelovanje u novom ciklusu informatičke edukacije osoba starije životne dobi, branitelje, korisnike socijalnog programa Grada Rijeke i osobe s invaliditetom. Kroz projekt INCA, za koji je Grad Rijeka osigurao sredstva europskih fondova, besplatno će se obrazovati 100 građana i građanki koji će steći osnovna znanja korištenja računala i Interneta.

Tečaj traje tjedan dana, točnije 15 školskih sati. Predavanja se održavaju svakodnevno u Centru tehničke kulture Rijeka (Školjić 6) i traju tri školska sata. Osim s kreiranjem i upravljanjem mapa i dokumenata te surfanjem i e-mailom, građani će se upoznati i s e-uslugama koje im nudi Grad Rijeka.

Novi ciklus radionica počinje u ponedjeljak, 01. lipnja 2015. zbog čega se prijave zainteresiranih primaju do petka 29. svibnja 2015.

Kako bi se prijavili na besplatnu edukaciju i stekli prijeko potrebna znanja i vještine u današnjem digitalnom svijetu, zainteresirani se trebaju prijaviti na broj telefona +385 51 327 155, svakim radnim danom od 8 do 16 sati.

Grad Rijeka