Povežite se s nama

Mozaik

Bliži se veliki koncert Halida Bešlića u Rijeci

Objavljeno

na
Riječka tvrtka Promocija d.o.o. nakon Prljavog Kazališta i Saše Matića u Dvorani mladosti, brojnih koncerata na karnevalskim zabavama i nedavnog nastupa klape Intrade u Opatiji uskoro dovodti još jedan veliki koncert u Rijecku. Jedan od najpopularnijih pjevača regije, Halid Bešlić, nastupit će na Trsatu 10. svibnja 2019. godine s početkom u 20:30 sati.

Riječka Dvorana mladosti zasigurno će privući brojne fanove iznimno popularnog bosansko-hercegovačkog pjevača koji već punih 40 godina izbacuje hit za hitom, a najnoviji mi je pjesma “Taman je” koju je objavio u ljeto prošle godine te je do sada prikupila gotovo 20 milijuna pregleda na YouTubeu.

Ulaznice se mogu kupiti u Dallas Music Shopu u Rijeci te diljem države na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, kao i online na njihovoj stranici. Cijena ulaznice do 05. svibnja iznosi 100 kuna, a nakon toga pa do koncerta cijena ulaznice iznosit će 120 kuna.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže