Povežite se s nama

Sport

Bojan Car se nakon sedam godina vratio u Primorje

Objavljeno

naNakon božićne i novogodišnje pauze, VK Primorju se i službeno priključio bivši igrač Bojan Car. Dijete primorjaške škole vaterpola, rođen je 1986. godine, a nakon pune sedmogodišnje stanke vraća se u redove matičnog kluba.

Od 2004. pa sve do 2011. godine Bojan je proveo u prvoj ekipi Primorja, s kojim je najznačajniji uspjeh postigao 2010. godine kada je na čelu s Zoranom Rojem osvojio treće mjesto u Prvenstvu Hrvatske te polufinale Kupa RH. Iz primorjaških dana navodi se i srebro u tzv. „B reprezentaciji Hrvatske“ na Univerzijadi u Beogradu 2009. godine (izbornik je također bio Zoran Roje, a uz Bojana igrali su i Ivan Krapić te Ivan Krizman).

2011. Bojan prelazi na jednu sezonu u Kotor odnosno velikana Primorca, a po povratku u rodni kraj nastavlja igrati u Delfinu iz Rovinja, Opatiji gdje je uvijek u vrhu postignutih golova iz sezone u sezonu 1. B lige. Prošle godine na poziv prijatelja priključuje se ekipi Medveščaka, a nakon upita našeg Igora Hinića od ove godine prelazi u redove matičnog kluba.

“Nama je iz kluba izrazito drago da smo uspjeli postići dogovor s Bojanom, jer svakako smatramo da će Bojan svojim iskustvom i znanjem pomoći u daljnjem tijeku natjecanja, posebno pri uigravanju naše mlade ekipe – a još nam je i draže kada se Primorjaši vraćaju kući”, poručili su iz VK Primorje EB.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram