Povežite se s nama

Crna kronika

Bombaši J.T. i P.L. već u srpskom zatvoru

Objavljeno

na


Riječka policija u suradnji s opatijskim kolegama uspjela je otkriti krivce za nekoliko požara koji su se protekla dva mjeseca dogodila u našoj regiji i u kojima je uništeno više automobila, a javnost je posebno bila uznemirena bacanjem eksplozivne naprave na terasu Khala bara na Srdočima.

U petak točno u podne policijski službenici prezentirali su rezultate svog istraživanja te su potvrili kako imaju osumnjičene za više kanznenih djela u kojima ukupna materijalna šteta čak prelazi milijun kuna.

Prema svemu sudeći krivci za to trebali bi biti 24-godišnji J. T. i 21-godišnji P. L. koji trenutno ipak nisu dostupni hrvatskom pravosudnom sustavu s obzirom na to da su nakon počinjenih nedjela pobjegli u Srbiju gdje su uhićeni zbog nedozvoljenog držanja i proizodnje oružja te trenutno borave u jednom od tamošnjih zatvora.

Načelnik Sektora kriminalističke policije Željko Kruneš istaknuo je kako će za njima biti raspisana međunarodna tjeralica, a neslužbeno se može doznati kako su spomenute osobe sve to počinili iz osvete.

No, policija ovaj slučaj još uvijek nije zaključila, postoji mogućnost da je u cijelu priču bilo uključeno više osoba, pa se kriminalističko istraživanje i dalje nastavlja.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram