Povežite se s nama

Mozaik

Brojni posjetitelji uživali na 2. Craft Festu Grobnik

Objavljeno

naHektolitri pive u subotu su tekli starim frankopanskim Kaštelom. Ponajbolji hrvatski “crafteri” i gosti iz Slovenije na Grobnišćinu su privukli brojne pivoljupce iz različitih krajeva Hrvatske. Različite generacije ljubitelja jednog od najstarijih alkoholnih pića u povijesti na Grobnišćini su sinoć imale u čemu uživati.

U drevnom se grobničkom Kaštelu okupilo dvadesetak pivara, koji su se svojim dragocjenim tekućim specijalitetima predstavili brojnim “pivoljupcima”, koji su u Grad Grobnik pristigli iz svih krajeva lijepe naše.

Hrvatskim su majstorima pivarima ove godine u pomoć priskočile kolege iz susjedne Slovenije pa je već drugo izdanje grobničkog Craft Festa dobilo međunarodni predznak.

Na Grobniku su svoje craftove izložili: Šibenska pivovara, Pivovarna Naboj, Kings Brew, Tvornica piva, Pivovara 022, 5th Element, 22 brewing, Primarius, Bura Brew, Crafters, Zmajska pivovara, Pomalo, Brlog, Hotch Potch, Prvo Viško, Barilo pivovara, Varionica i Kaltenberg Adria.

Ovogodišnji novitet bile su suvenir krigle ukrašene logom grobničkog pivskog festivala, koje su posjetitelji mogli kupiti za simboličnih 30 kuna, a uz njih su dobili i kupone za degustaciju.

Vrijedni su članovi Udruge Palentar, ujedno organizatori ovogodišnjeg Craft Festa, za posjetitelje pripremili palentu kompiricu, koju su posjetiteljima servirali uz ombolo na vinu, a ugostiteljsku je ponudu upotpunio Caffe bar Castrum.

2. “Craft Fest Grobnik” organizirala je Udruga Palentar, uz pomoć Općine Čavle, Turističke zajednice Općine Čavle i Gastro shopa Pomalo.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2023.
Prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. od dana 29.11.2023.godine ponovno radi po uobičajenom radnom vremenu, i to od ponedjeljka do petka od 6:30-19:30 sati, a subotom od 7:30-16:30 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti i putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže