Povežite se s nama

Mozaik

Brojni posjetitelji uživali na 2. Craft Festu Grobnik

Objavljeno

na


Hektolitri pive u subotu su tekli starim frankopanskim Kaštelom. Ponajbolji hrvatski “crafteri” i gosti iz Slovenije na Grobnišćinu su privukli brojne pivoljupce iz različitih krajeva Hrvatske. Različite generacije ljubitelja jednog od najstarijih alkoholnih pića u povijesti na Grobnišćini su sinoć imale u čemu uživati.

U drevnom se grobničkom Kaštelu okupilo dvadesetak pivara, koji su se svojim dragocjenim tekućim specijalitetima predstavili brojnim “pivoljupcima”, koji su u Grad Grobnik pristigli iz svih krajeva lijepe naše.

Hrvatskim su majstorima pivarima ove godine u pomoć priskočile kolege iz susjedne Slovenije pa je već drugo izdanje grobničkog Craft Festa dobilo međunarodni predznak.

Na Grobniku su svoje craftove izložili: Šibenska pivovara, Pivovarna Naboj, Kings Brew, Tvornica piva, Pivovara 022, 5th Element, 22 brewing, Primarius, Bura Brew, Crafters, Zmajska pivovara, Pomalo, Brlog, Hotch Potch, Prvo Viško, Barilo pivovara, Varionica i Kaltenberg Adria.

Ovogodišnji novitet bile su suvenir krigle ukrašene logom grobničkog pivskog festivala, koje su posjetitelji mogli kupiti za simboličnih 30 kuna, a uz njih su dobili i kupone za degustaciju.

Vrijedni su članovi Udruge Palentar, ujedno organizatori ovogodišnjeg Craft Festa, za posjetitelje pripremili palentu kompiricu, koju su posjetiteljima servirali uz ombolo na vinu, a ugostiteljsku je ponudu upotpunio Caffe bar Castrum.

2. “Craft Fest Grobnik” organizirala je Udruga Palentar, uz pomoć Općine Čavle, Turističke zajednice Općine Čavle i Gastro shopa Pomalo.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže