Povežite se s nama

Izbori

Burić: Novcem treba pametno upravljati, a ne klijentelistički pogodovati podobnima

Objavljeno

na
Glavna misao vodilja svake javne službe i lokalne vlasti treba biti briga za građane i pametno trošenje svake kune našeg zajedničkog novca, kažu u stranci Bura. Kao što pazimo na sebe i svoju obitelj, brinemo da zaradimo kako bi osigurali svoju plaću i platili račune, jednako tako svi razmišljamo o tome da ne prokockamo ono što imamo kako našoj djeci ne bi ostavili dugove nego neke vrijednosti kako bi imali nešto kada započinju samostalni život, a tako trebamo i upravljati javnim novcem, ističe kanidat za gradonačelnika ove stranke Hrvoje Burić.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Dodao je kako o ležernom odnosu gradske vlasti prema našem novcu govori još bolje slavni niz gubitaka posljednjih 15 godina u plaćanju podnajma za zemljište na Preluci. Na to se svake godine trošilo točno

Gradska vlast, upozoravaju u Buri, velike novce stalno gubi zbog lošeg upravljanja dugovima grada

„Zbog kašnjenja plaćanja dobavljačima  zatezne kamate iznose  preko 7,4 milijuna kuna. Istovremeno za pomoć novorođenčadi godišnje grad izdvaja samo milijun i pol. To jasno pokazuje kako grad svojim razmetnim i nebuloznim trošenjem uopće nije u službi građana već u službi pomahnitale gradske vlasti koja  sada traži novi mandat. S druge strane svoje usluge nudi i  bivši ravnatelj KBC-a koji je u svom mandatu natukao 323 milijuna kuna duga ustanovi kojom je tako vješto upravljao“ objašnjava Burić.

„Građani Rijeke žele promjene i pametno upravljanje novcem, a ne klijentelističko pogodovanje drugima. Jedino Bura može donijeti promjene“, zaključio je Burić.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram