Povežite se s nama

Vijesti

Butković: Ovo je povijesni uspjeh o kojem će se još dugo pričati

Objavljeno

na


Nositelj HDZ-ove liste u osmoj izbornoj jedinici, Oleg Butković, može biti vrlo zadovoljan ostvarenim rezultatom i osvojena četiri saborska mandata. Tim povodom oglasio se na društvenim mrežama:

“Nakon uvjerljive pobjedničke večeri, samo je jedno, uime Hrvatske demokratske zajednice i moje osobno ime, sigurno ostalo za reći – HVALA! Hvala na povijesnom uspjehu o kojem će se pričati još dugo, hvala za, meni osobno, povijesnu večer!

Podrška u ovoj mjeri, osim što je velika, prvenstveno je i obveza prema hrvatskim građankama i građanima, a posebice biračima iz Rijeke, Istre i Kvarnera koji su iskazali enormnu potporu cijeloj listi 9. Zahvaljujući vašim glasovima, u Sabor ulazimo s četiri zastupnika koji će raditi prvo na dobrobit Istre, Kvarnera i Rijeke, a zatim i cijele Hrvatske.

Gotovo 13 tisuća preferencijalnih glasova i povijesna četiri mandata u 8. izbornoj jedinici shvatit ću kao veliku odgovornost kao nositelj ove liste i potpredsjednik HDZ – Hrvatska demokratska zajednica, ali i zaokret razmišljanja građana, zaokret ka sigurnosti i stabilnosti. Jučer smo slavili, a danas smo već u borbi protiv koronavirusa, njegovih posljedica, ali i na putu sastavljanja nove i snažne Vlade”, poručio je Butković.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram