Povežite se s nama

Vijesti

Čak 17 kilometara božićnih lampica ukrasit će predstojeći Advent na Gradini

Objavljeno

na

S prvim danom prosinca kreće treće izdanje Adventa na Gradini. Najčarobnija božićna priča ponovno će se smjestiti među zidine Trsatskog kaštela koji će i ove godine obući blagdansko ruho.

Čak 17 kilometara lampica stvorit će magičnu atmosferu, a posjetitelji će moći uživati u jedinstvenim dekoracijama koje pričaju priču o gradu na Rječini.

Unikatne jaslice s više od 300 elemenata, najveća božićna kuglica koja krasi ulaz u kaštel te stilizirana riječka Votivna kruna samo su dio blagdanske čarolije koja slijedi ovog prosinca.

Najmlađi će i ove godine uživati u ledenoj bajci i zimskim radostima na bajkovitom klizalištu s pogledom na more. Ice park koji se prostire na 200 metara kvadratnih zasigurno će hladne zimske dane ispuniti nezaboravnim trenucima.

Riječani i Riječanke, ali i posjetitelji iz cijele regije već znaju da na vrhu grada vlada najbolje blagdansko raspoloženje uz dobru glazbu, gastronomske delicije i neizostavan miris kuhanog vina, navodi se na Instagram stranici Trsatske gradine.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram