Povežite se s nama

Vijesti

Čak 17 kilometara božićnih lampica ukrasit će predstojeći Advent na Gradini

Objavljeno

naS prvim danom prosinca kreće treće izdanje Adventa na Gradini. Najčarobnija božićna priča ponovno će se smjestiti među zidine Trsatskog kaštela koji će i ove godine obući blagdansko ruho.

Čak 17 kilometara lampica stvorit će magičnu atmosferu, a posjetitelji će moći uživati u jedinstvenim dekoracijama koje pričaju priču o gradu na Rječini.

Unikatne jaslice s više od 300 elemenata, najveća božićna kuglica koja krasi ulaz u kaštel te stilizirana riječka Votivna kruna samo su dio blagdanske čarolije koja slijedi ovog prosinca.

Najmlađi će i ove godine uživati u ledenoj bajci i zimskim radostima na bajkovitom klizalištu s pogledom na more. Ice park koji se prostire na 200 metara kvadratnih zasigurno će hladne zimske dane ispuniti nezaboravnim trenucima.

Riječani i Riječanke, ali i posjetitelji iz cijele regije već znaju da na vrhu grada vlada najbolje blagdansko raspoloženje uz dobru glazbu, gastronomske delicije i neizostavan miris kuhanog vina, navodi se na Instagram stranici Trsatske gradine.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram