Povežite se s namaKlapski koncert godine u Hrvatskoj sve je bliže, Opatija će u petak 14. listopada imati priliku ugostiti ponajbolje hrvatske klape na koncertu “Večer klapa za srce i dušu”. Bit će to glazbena poslastica za brojne ljubitelje klapa s obzirom na to da će te večeri u Opatiji nastupiti klape Cambi, Iskon i Kampanel.

Nema sumnje kako će njihovi nastupi privući ogroman interes publike, organizator očekuje kako će sportska dvorana “Marino Cvetković” te večeri biti rasprodana, a tom prilikom brojni posjetitelji imat će jedinstvenu priliku uživati u posebnoj izvedbi legendarne pjesme Ive Robića “Serenada Opatiji”.

Pjesmom koja je obilježila karijeru jednog od najvećih hrvatskih pjevača svih vremena bit će otvoren koncert u Opatiji. “Želja nam je da koncert ovih sjajnih klapa ostane svim posjetiteljima godinama u lijepom sjećanju i vrlo nam je drago što su sve tri klape odmah prihvatile naš prijedlog o tom posebnom glazbenom poklonu publici. Cambi, Iskon i Kampanel udružit će svoje glasove i nema sumnje kako će njihova jedinstvena izvedba pjesme “Serenada Opatiji” oduševiti sve u dvorani”, rekao je Zoran Zdelar, direktor tvrtke OFC agency koja organizira koncert, te dodao da to nije jedino iznenađenje koje pripremaju posjetiteljima koncerta.

Ulaznice po cijeni od 80 kuna možete kupiti na svim kioscima Tiska i u Tisak Media centrima diljem Hrvatske, u restoranu Bianco&Nero u sklopu sportske dvorane Opatija te na svim ostalim prodajnim mjestima Eventima.