Povežite se s nama

Izbori

Cappelli: Komadina je sada svjestan da PGŽ treba novu energiju, svježinu, snagu i novi uzlet

Objavljeno

na
Gari Cappelli uspio je osvojiti dovoljan broj glasova kako bi se našao u drugom krugu izbora za župana PGŽ gdje će mu protukandidat biti Zlatko Komadina.

Građanima se najprije obratio Oleg Butković koji je bio nositelj HDZ-ove liste za županijsku skupštinu.

“Moram izraziti zadovoljstvo, prvi put ulazimo u drugi krug za župana PGŽ. U osam gradova i općina smo pobijedili u prvom krugu te u sedam sredina ulazimo u drugi krug. Idemo dalje i pripremamo se za drugi krug, najvažnija mi je borba za župana”, poručio je Butković.

Riječ je tada preuzeo kandidat za župana.

“Dogodilo se prvi put u 20 godina da u PGŽ imamo drugi krug. Idemo u tu odlučujući bitku, ako možemo to tako reći. Građani PGŽ definitivno su prepoznali da žele promjene, prepoznali su naš rad, trud, volju i želju da ovaj prekrasni dio Hrvatske učinimo još boljim mjestom za život svih nas i naših obitelji.

Mi smo vodili izrazito pozitivnu i uljuđenu kampanju, tako ćemo nastaviti do kraja”, poručio je Cappelli.

Obratio se i biračima koji su povjerenje u prvom krugu dali nekim drugim protukandidatima.

“Za nas ne postoje politički neprijatelji, nego suparnici koje želimo pobijediti boljim programom i idejama, a ne prepucavanjem i podmetanjima. Ovom prigodom posebno se obraćam biračima onih kandidata koji nisu ušli u drugi krug. U ovoj utakmici nema poraženih, jer pobjeda predstavlja samo bogatiju i perspektivniju PGŽ. To je interes svih nas i ja želim biti i vaš župan.

Poštujem dosadašnji rad Komadine, on se zasigurno trudio koliko je znao i mogao, ali doista mislim da je za županiju i njega dobro da dođe do promjene. Mi jednostavno trebamo novu energiju, svježinu, snagu i novi uzlet, a vjerujem da je duboko u sebi Komadina toga sada i svjesan”, istaknuo je nekadašnji ministar turizma.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram