Povežite se s nama

Mozaik

Centar za ženske studije Filozofskog fakulteta: Nismo nikad podržali izložbu “Mi. Ona. Coco”

Objavljeno

na

Iva Piglić i dogradonačelnica Sandra KrpanIzložba “Mi.Ona.Coco” koja je postavljena u vrlo atraktivnom prostoru Karoline na Korzu i dalje izaziva niz reakcija. Gradonačelnik Marko Filipović morao je opravdavati zbog čega je taj prostor dao na korištenje tvrtki IPL ART čija je direktorica Iva Piglić.

Pritom je spomenuo kako je izložbu podržao niz subjekata, a među njima je posebno istaknut Centar za ženske studije Filozofskog fakulteta u Rijeci.

To je sad demantirano.

“Centar za ženske studije pri Filozofskom fakultetu u Rijeci nije podržao, niti je na bilo koji način sudjelovao u organizaciji, pripremi i postavu izložbe “Mi. Ona. Coco” koja je otvorena 1. lipnja 2023. godine u Rijeci u organizaciji trgovačkog društva IPL ART d.o.o.”, stoji u demantiju kojeg su samoinicijativno poslali portalu Fiuman, a u potpisu je koordinatorica doc.dr.sc. Brigita Miloš.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram