Povežite se s nama

Mozaik

Centar za ženske studije Filozofskog fakulteta: Nismo nikad podržali izložbu “Mi. Ona. Coco”

Objavljeno

na

Iva Piglić i dogradonačelnica Sandra Krpan

Izložba “Mi.Ona.Coco” koja je postavljena u vrlo atraktivnom prostoru Karoline na Korzu i dalje izaziva niz reakcija. Gradonačelnik Marko Filipović morao je opravdavati zbog čega je taj prostor dao na korištenje tvrtki IPL ART čija je direktorica Iva Piglić.

Pritom je spomenuo kako je izložbu podržao niz subjekata, a među njima je posebno istaknut Centar za ženske studije Filozofskog fakulteta u Rijeci.

To je sad demantirano.

“Centar za ženske studije pri Filozofskom fakultetu u Rijeci nije podržao, niti je na bilo koji način sudjelovao u organizaciji, pripremi i postavu izložbe “Mi. Ona. Coco” koja je otvorena 1. lipnja 2023. godine u Rijeci u organizaciji trgovačkog društva IPL ART d.o.o.”, stoji u demantiju kojeg su samoinicijativno poslali portalu Fiuman, a u potpisu je koordinatorica doc.dr.sc. Brigita Miloš.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže