Povežite se s nama

Sport

Čolak: Nije bitno tko zabija, najvažnije je da pobjeđujemo

Objavljeno

na
Rijeka je na gostovanju kod Intera prekinula niz od šest prvenstvenih utakmica bez pobjede, Antonio Čolak je dvama pogocima prekinuo svoj post od četiri prvenstvene utakmice bez gola.

– Mislim da smo dobro ušli u utakmicu i dobro smo se pripremili. Naravno da je utakmica bila jako teška s obzirom da smo 65 minuta igrali s igračem manje. Pokazali smo karakter, kao ekipa, svi zajedno smo igrali i imali sjajnu podršku svih s klupe i zaslužili smo pobjedu, rekao je Antonio Čolak nakon slavlja u Zaprešiću.

– Morali smo dati maksimum, znamo koliko je teško bilo igrati s igračem manje. Kao napadač čekaš golove, ali na meni je da prije svega radim sve što je potrebno za ekipu i onda će doći nagrada i za mene. Nema veze tko će zabiti glavno da pobjeđujemo, ustvrdio je Antonio Čolak.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže