Povežite se s nama
Tradicionalni sajam Cosmetic News trebao se još tijekom veljače održati u sportskoj dvorani “Marino Cvetković” u Opatiji, no snježno nevrijeme spriječilo je dolazak potrebne opreme kako bi se sajam održao te je on u konačnici nažalost morao biti otkazan.

Tada je već najavljeno da bi se 25. po redu Cosmetic News trebao održati 14. i 15. travnja, a organizatori su na svojim web stranicama takvu informaciju sad i potvrdili te ujedno i otkrili novu lokaciju – Ljetnu pozornicu u Opatiji, ali i neke druge popratne lokacije.

“Sa zadovoljstvom objavljujemo da je novi datum održavanja jubilarnog 25. Međunarodnog sajam kozmetike i wellnessa Cosmetic News 14. i 15. travanj 2018. Pozivamo vas da s nama uživate novosti svijeta kozmetike i wellnessa u srcu Opatije, na Ljetnoj pozornici.

To je prostor na kojem se događaju najveći koncerti i ljetni programi, te Adventski program na montažnom klizalištu. Uz Ljetnu pozornicu s dvije strane prolazi opatijska šetnica Lungomare, a ulaz ima iz Parka Angiolina, te drugi ulaz iz opatijske luke. Osim štandova u šatoru će se održati i natjecanja u šminkanju i microbladingu obrva, te dio prezentacijskog programa. Teme natjecanja nisu promijenjene, a sve prijave vrijede i za novi datum.

U neposrednoj blizini u parku Angiolina nalazi se Hrvatski muzej turizma smješten u Villi Angioliniu kojoj će se održati predavanja u skolpu stručnog seminara Cosmetic News-a.

U novom objektu Angiolina Reseadance organizirat ćemo dnevni program – natjecanje u dizajniranju noktiju i trepavica – te gala večernji program uz modnu reviju i koncertni nastup pjevača Sandi Cenov i Minea, te piće dobrodošlice”, poručuju organizatori.