Povežite se s nama

Sport

Dalić se zahvalio Riječanima: Učinit ćemo sve da vas napravimo veselima

Objavljeno

na

Hrvatski nogometni reprezentativci nisu imali na Svjetskom prvenstvu u Katru otvaranje kao što smo se svi nadali, ali već u nedjelju imat će priliku popraviti dojam u utakmici protiv Kanade. Na stadionu neće izostati ni potpora brojnih navijača iz Rijeke.

“Dragi naši Riječani, hvala vam za veliku podršku. Hvala vam što ste uvijek uz hrvatsku reprezentaciju, navijajte i dalje. Mi ćemo učiniti sve da vas napravimo veselima. Pozdrav Trsatu iz Dohe”, poručio je hrvatski izbornik Zlatko Dalić u kratkoj video poruci koja je objavljena na Fiuman.hr Facebook stranici.

Izbornik nije slučajno uputio posebni pozdrav Trsatu. Upoznat je i on s blistavim Adventom na Gradini koji započinje upravo u nedjelju nakon završetka spomenute bitne utakmice protiv Kanade.

Ove godine Gradina će ogrnuti novo ruho, a čak 12 kilometara božićnih lampica, što je najviše do sada postavljeno unutar zidina kaštela, zasjat će točno u 19:00 sati. Posjetitelji će imati priliku odbrojavati sekunde do tog svečanog trenutka kojem će prethoditi gledanje utakmice hrvatske nogometne reprezentacije projicirane na Rimskoj kuli s početkom u 17:00 sati.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram