Povežite se s nama

Mozaik

Dan irske kulture na FFRI-u

Objavljeno

na
Udruga studenata angliste “Slang” koja djeluje pri Filozofskom fakultetu u Rijeci poziva sve zaljubljenike u irsku kulturu, dobar film i zabavu da se pridruže Danu irske kulture koji će se održati u predavaonici 901 u srijedu 18. ožujka od 17 sati nadalje.

Povodom Dana svetog Patrika, koji je dan prije, studenti će održati nekoliko kraćih predavanja na razne teme (Guinness beer, The Great famine, Heroes of the Kerlogue itd.), nakon čega slijedi kviz o poznavanju Irske čija je autorica priznata kvizašica dr.sc. Dorjana Širola. Manifestaciju će otvoriti dr.sc. Aidan John O’Malley, profesor pri Filozofskom fakultetu u Rijeci, rodom iz Irske, koji će predstaviti svoju zemlju.

Nakon toga slijedi projekcija irskog filma Good Vibrations, a zgrada fakulteta bit će otvorena i za druženje nakon projekcije. Vidimo se na Filozofskom i nemojte zaboraviti odjenuti nešto zeleno!

stpatricks

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram