Povežite se s nama


U subotu 30. srpnja, od 18 do 21 sat, u šetalištu D. Gervaisa ispred osnovne škole u Matuljima, održava se mala fotoakcija i besplatne radionice udruge Foliot – Centra za djecu i mlade Matulji. Imat ćete se priliku fotografirati u Damirovom foto kutku za deset kuna, a sav prikupljen novac potrošit će se za opremanje novog prostora udruge.

Od 18 do 19 sati održat će se i besplatna kreativna radionica za djecu od 4 do 7 godina, a od 19 do 20 sati održat će se besplatna radionica žongliranja za djecu od 9 do 15 godina. Broj djece je ograničen za obje radionice a prijaviti se možete pozivom na broj 099 754 0779 ili porukom na službeni e-mail udruga.foliot@gmail.com. Osim u radionicama i fotografiranju, moći ćete uživati i u zdravim delicijama i sokovima koje priprema kulinarska blogerica Foodoris.

Ovom malom akcijom Udruga Foliot najavljuje i otvorenje novog prostora na adresi Kastavska cesta 4 i bogat program besplatnih ljetnih radionica za djecu „Kolovoz u Foliotu“ koji počinje utorak 2. kolovoza, nakon otvorenje. Provodit će se brojne radionice: eko, filmske, kreativne, kulinarske, jezične, filmske, kreativne, kulinarske, jezične, mala škola baleta te škola suvremenog plesa i hip hopa za one malo veće plesače i plesačice. Raspored radionica će biti dostupan na FB i web stranici Udruge (www.foliot.hr).

Pozovite roditelje, djedove, bake, sestre, braću, prijatelje, susjede. Zabavite se, zabilježite neku novu uspomenu profesionalnom fotografijom, zasladite se i podržite preseljenje Udruge.

Više informacija o Fotkanju za Foliot potražite na njihovoj Facebook stranici ili upitom na gore navedeni e-mail udruge.