Povežite se s nama

Vijesti

Delegacija iz Rijeke posjetila Čačak

Objavljeno

na

Delegacija iz Rijeke i Primorsko-goranske županije u kojoj su bili zamjenik župana Petar Mamula, zamjenik gradonačelnika Grada Rijeke Marko Filipović, predsjednik Županijske komore HGK Vidoje Vujić te predstavnici Društva hrvatsko-srpskog prijateljstva na čelu sa predsjednikom Nikolom Ivanišem održala je radni sastanak sa vodećim ljudima Grada Čačka.

Delegaciju je primio zamjenik gradonačelnika Grada Čačka Radoš Pavlović. Na sastanku je dogovoreno intenziviranje suradnje između dviju regija, a prvi korak će biti potpisivanje Sporazuma o suradnji između Privredne komore Čačak i Gospodarske komore Rijeka, nakon koje će se pokrenuti aktivnosti suradnje na gospodarskoj, kao i sportskoj razini te turističkoj razini. Na sastanku je zaključeno kako je zadaća političkih predstavnika jedne i druge strane, stvaranje poticajnog okruženja za suradnju i razvoj gospodarskih i svih drugih subjekata.

Nakon prijema, riječka je delegacija nastavila prema Općini Vrnjačka Banja, gdje je održala sastanak sa vodećim ljudima te lokalne samouprave i prisustvovala na lokalnom karnevalu sa skupinom koju je predvodio meštar Toni.

Grad Rijeka

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram