Povežite se s nama

Vijesti

“Dječja bolnica izgleda kao da je jučer bio rat na Kantridi”

Objavljeno

na
Prilično loše stanje objekata koji se nalaze u sklopu Dječje bolnice na Kantridi itekako je poznato Riječanima, ali iznova se mnogi šokiraju kad vide neke od detalja. Riječanka Antonija Ercegović na Facebooku je objavila više fotografija s Kantride i zaista ostavljaju bez riječi.

“Od doktora do medicinskih sestara, čak i čistačice, za sve te ljude imam samo riječi hvale. Od savjeta do toplog razgovora u onim trenucima kad ti najviše treba, kad misliš samo na svoje dijete i eto oni su tu, da te utješe i da ti pomognu.

Žalosno je što ti isti ljudi rade u ustanovama koje izgledaju kao da je jučer bio rat na Kantridi i nadaju se da će za koju godinu dobiti premještaj u novu dječju bolnicu… Nadaju se.

Je*em ti nadu, je*em ti državu, je*em ti sve na ovom svijetu kad takvo nešto može uopće postojati u ovom stoljeću dok se gospoda okolo ku*če s parama iz EU fondova za obnovu onog Titovog govna, kad se troši na aute i avione, kad se troši na je*ene izbore jer mislimo da će nam bit bolje. Treba vas sve poredati ispred ove zgrade da vas se dobro nabije nogom u guzicu i da se zamislite što radite i gdje trošite novac koji je djeci potreban”, napisala je, između ostalog, Antonija te je pritom objavila više fotografija.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram