Povežite se s nama

Crna kronika

Djevojka ozlijeđena nakon što je autobusu Autotroleja eksplodirala guma

Objavljeno

naAutobusi Autotroleja posljednjih mjeseci prilično često ostaju pokvareni na prometnicama, nerijetki su i slučajevi u kojim moraju intervenirati vatrogasci, a sad je zabilježen i slučaj u kojem je jedna mlađa putnica ozlijeđena.

Na autobusu koji je prometovao na liniji 7A ove srijede došlo je do eksplozije gume, a to je rezultiralo čak i probijanjem oplate autobusa te ozljedama putnice koja je sjedila na tom mjestu. Nemili događaj zbio se nešto poslije 13 sati kod autobusne stanice pored KBC-a na Sušaku.

“Puknuće gume nije neki neuobičajeni i izvanredni događaj, ali dogodilo se probijanje zaštitne oplate blatobrana i ozljeđivanje putnice (prvi stupanj opekotina na donjim ektremitetima, zaglušenje, šok i bolovi u glavi). Prebačena je u KBC Rijeka na daljnji pregled, dijagnozu i tretman).

Dok se poglavarstvo grada i sve pripadajuće gradske političko/nepotističke/korumpivno/kriminalne/sinekure, bave “utapljanjem” grada i građana u kredit za projekt relativizacije spomenika propale ideologije broda Galeb, istovremeno građani koji koriste gradski prijevoz s Autotrolejom doživljavaju ovakve nepotrebne i u krajnjem slučaju opasne “doživljaje” s dotrajalim i neodržavanim voznim parkom. Sve je pukim slučajem završilo relativno dobro. Ali oni koji znaju ponešto o pneumaticima i standardnom pritisku od min 8 bara u gumama teretnih vozila, znaju na što mislim da je u ovom slučaju guma eksplodirala (srećom na vanjskoj strani busa prema cesti) na strani prema stanici, dok putnici izlaze i ulaze u bus!!!”, izvijestio je ovom nemilom događaju Hrvoje Sertić na društvenim mrežama (Riječka enciklopedija Fluminensia) te je priložio nekoliko fotografija, a tim povodom javilo nam se i još nekoliko osoba.

O ovom događaju uviđaj je napravila i policija.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram