Povežite se s nama

Vijesti

Dovršeni radovi na uređenju sportskoga igrališta Tošina

Objavljeno

na
Prema planu, završeni su radovi na uređenju sportskoga igrališta Tošina na području Grada Opatije. Izvođač radova bio je Komunalac d.o.o., a ova gradska investicija vrijedna je 42.572,83 EUR bez PDV-a.

Igralište na Tošini potpuno je rekonstruirano, dobilo je novu podlogu i asfalt, novu ogradu i rasvjetu, kao i golove za nogomet i koš za hakl.

– Opatija je grad usmjeren promociji sporta i rekreacije, zdravog životnog stila te mi je namjera nastaviti s uređivanjem sportskih površina te tako svim našim građanima koji to žele, pružiti primjerene uvjete za raznovrsnu rekreaciju, kazao je gradonačelnik Fernando Kirigin.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram