Povežite se s nama

Izbori

Dujmić: Dobio sam najveću podršku, to je dokaz da su ljudi prepoznali rad i rezultate

Objavljeno

na
Nezavisni kandidat za opatijskog gradonačelnika, Ivo Dujmić, dobio je približno isti broj glasova kao i prije četiri godine u prvom krugu.

Sugrađanima se zahvalio na potpori koja mu je donijela pobjedu o ovom krugu.

“Drage moje Opatijke, dragi Opatijci, završilo je tek prvo poluvrijeme izbora! Od srca zahvaljujem svima vama na daleko najvećoj potpori meni kao kandidatu za gradonačelnika, ali i mojoj listi za Gradsko Vijeće, koja je pojedinačno osvojila najviše glasova Opatijaca! Hvala i svima vama koji ste izašli na izbore i dali podršku nekom drugom, jer i to je demokracija. Upravo to što sam dobio najveću podršku, dokaz je da prepoznajete rad i rezultate, a to mi je ujedno i veliki poticaj da još jače i bolje nastavim dalje.

Da Opatiju učinimo još boljim gradom, gradom koji brine za svakog čovjeka, za svaku obitelj, grad u kojem neće odlučivati političari nego građani. To su glavne okosnice mog programa i na tome ću ustrajati još i više. Uz Vašu podršku u drugom krugu izbora nastavit ćemo časno i predano služiti gradu i svim građanima! Naša je zadaća da Opatija ostane lider – uz nastavak razvoja jačamo sve mjere i potpore za svakog čovjeka i za svaku obitelj, jer #ljudisubitni!”, poručio je Dujmić.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram