Povežite se s nama

Vijesti

Dvadeset godina izvrsnosti: Kako su Poliklinike Rident postale sinonim za vrhunsku dentalnu skrb u regiji?

Objavljeno

na

Svakodnevno smo izloženi beskrajnom nizu informacija i donošenje odluka postaje izazovno, pogotovo kada je riječ o odlukama koje zahtijevaju detaljno razmatranje i povjerenje. Jedna od takvih odluka je izbor dentalne poliklinike od povjerenja. Poliklinike Rident, s dvadeset godina tradicije i izvrsnosti, predstavljaju simbol pouzdanosti i kvalitete u dentalnoj medicini na području Rijeke i Poreča.

Kako su uspjeli zadržati vodeću poziciju u regiji i što ih čini odličnim izborom za sve koji traže vrhunsku dentalnu skrb?

Kad ne želim riskirati, biram Rident

U svijetu promjenjivih trendova, zdravi i lijepi zubi ostaju konstanta koja zahtijeva beskompromisnu pažnju i brigu. Svojom veličinom, suvremenom opremom i stručnim timom, Rident nudi personalizirane i sveobuhvatne dentalne usluge, prilagođene potrebama svakog pojedinca.

Poliklinike Rident nisu samo prostor gdje se pružaju dentalne usluge; one su centar inovacija i stručnosti. S više od 200 zaposlenih, uključujući svjetski priznate i vrhunske stručnjake u svim područjima dentalne medicine, Rident stoji kao najveća dentalna poliklinika u regiji. Njihove usluge su prepoznate i na međunarodnoj razini, što potvrđuje titula “International Medical Travel Journal (IMTJ) Dental Clinic of the Year”. Od 2022. Rident se pridružio Adria Dental Grupi, a samo udruživanje svjedoči o spremnosti na još inovativnije liječenje i razvoj regionalne dentalne medicine.

Sve na jednom mjestu

Koncept sve na jednom mjestu temelj je filozofije Poliklinika Rident. Od prevencije i konzervative, preko protetike i implantologije, do estetske dentalne medicine i digitalnog dizajna osmijeha, Rident nudi kompletnu paletu usluga koje zadovoljavaju sve potrebe pacijenata. Ova integracija usluga omogućava efikasnu i koordiniranu skrb, smanjujući potrebu za posjetima različitim specijalistima.

Prilagođavanje pacijentu

Brz način života sve više iziskuje fleksibilnost kao temeljnu odrednicu pri donošenju odluka. Poliklinike Rident to razumiju, nudeći nove popodnevne termine u Rijeci za one koji ne mogu posjetiti polikliniku tijekom jutarnjih radnih sati.

Poliklinike Rident ne samo da predstavljaju stup dentalne medicine u regiji, već i simboliziraju mjesto gdje se tradicija, inovacija i briga za pacijenta susreću. Dok slave dva desetljeća postojanja, njihova predanost izvrsnosti i razvoju ostaje neupitna, čineći ih pravim odabirom za sve koji cijene kvalitetu i pouzdanost u dentalnoj skrbi.

 

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže