Povežite se s nama

Vijesti

Ekonomski fakultet nagrađuje studente Sebastijana Dominisa i Asju Spasojević odlaskom u Rusiju

Objavljeno

naNajbolji studenti preddiplomskog i diplomskog smjera International Business, koji su se prijavili na Natječaj, nagrađeni su odlaskom u Rusiju – Fakultet im u potpunosti pokriva troškove kotizacije, smještaja i prehrane na GSEM Jesenskoj školi. 

Ural Federal University, Graduate School of Economics and Management (GSEM), partnerska institucija Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, organizira od 7. do 17. studenog 2019. godine,  Međunarodnu  jesensku školu “Smart Future for All”.

Graduate School of Economics and Management (Ural Federal University) nositelj je prestižne akreditacije EPAS (EFMD European Programme Accreditation System) čime se može pohvaliti samo 1% ekonomskih fakulteta u svijetu. 

Škola će biti održana  Ekaterinburgu (Jekaterinburg) – gradu smještenom u istočnom podnožju planinskog lanca Ural, oko 1.700 km istočno od Moskve. Svi polaznici Škole, osim pohađanja interaktivnih predavanja i stjecanja 5 ECTS bodova imat će priliku  posjetiti i brojne znamenitosti, kao što je zemljopisna granica između Europe i Azije, stratište carske obitelji Romanov, spektakularan stadion izgrađen za Svjetsko nogometno prvenstvo 2018. godine.

Izvrsne ocjene i predani rad isplatili su se Sebastijanu i Asji koji su dio treće generacije studenata koje Ekonomski fakultet u Rijeci nagrađuje odlaskom u Rusiju!

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram