Povežite se s nama

Sport

Fanovi borilačkih sportova uživali u atraktivnim mečevima na Srdočima

Objavljeno

na
Sportska dvorana u sklopu osnovne škole na Srdočima bila je puna prošle subote tijekom borilačkog eventa Dynamite Fight Night, a publika je mogla uživati u osam atraktivnih mečeva po K1 i MMA pravilima.

U glavnoj borbi večeri perspektivni domaći borac Luka Tiriel Abramović unatoč velikoj navijačkoj potpori ipak nije uspio stići do pobjede. Podijeljenom sudačkom odlukom 2:1 od njega je bolji bio Marko Perković.

”Moram priznati da nije bilo ni malo lako organizirati sve ovo, ali zadovoljstvo nakon je neprocjenjivo. Vidim da imamo veliku podršku i povlačim ono što sam rekao “nikada više”. Naša publika i moji dečki koji marljivo treniraju zaslužuju da idemo dalje još jače”, poručio je nakon eventa organizator Mladen Kujundžić.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram