Povežite se s nama

Mozaik

Festival smijeha uskoro ponovno dovodi vrhunske komičare u Kastav

Objavljeno

na


Sada već tradicionalni Festival smijeha od 8.-10. lipnja u Kastav (Crekvina) dovodi najveća komičarska imena Hrvatske i regije. Bit će to tri dana stand-upa, predstava i smijeha na najljepšoj kvarnerskoj pozornici na otvorenom, kastavskoj Crekvini.

Spektakl kreće stand-up nastupima Ante Travizija, legende SplickeScene, Andrije Dabanovića, koji je rasprodao nastupe diljem regije i Srđana Olmana, jednog od najpopularnijih srpskih komičara. Drugi dan Festivala pod svjetla reflektora stat će glumac, scenarist, kantautor i rocker, jedan, jedini i neponovljivi Branko Đurić Đuro. Posjetitelji Festivala smijeha će imati priliku vidjeti “Đurologiju”, predstavu u kojoj Đuro na urnebesno smiješan način s publikom dijeli svoja razmišljanja i poglede na život. 8. i 10.6. će posjetitelje od gluposti braniti i štititi Bloger Krule.

S publikom se Festival oprašta uz suze izazvane čakavskom inačicom Bračnih voda. Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca još jednom će biti Đurđa i Franko u Casabianci – limited edition, autorskoj predstavi ovog voditeljskog dvojca s malih ekrana.
Ništa u životu nije sigurno, ne možemo predvidjeti vremensku prognozu, ni gdje je kraj inflaciji..ali urnebesnu zabavu na Festivalu smijeha garantiramo!

Ulaznice su dostupen putem platforme MojeKarte.

PROGRAM:

8.6. Ante Travizi, Andrija Dabanović i Srđan Olman
Voditelj: Bloger Krule
9.6. Đurologija
10.6. Casabianca, limited edition
Voditelj: Bloger Krule

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže