Povežite se s nama

Vijesti

Filipović o Jurdani: Sve je demantirao, a nitko od radnika ga nije prijavio

Objavljeno

na
Pojedini gradski vijećnici javno su prozvali vršitelja dužnosti direktora u KD Čistoća, Bojana Jurdanu, da je tijekom nedavnog iznenadnog štrajka pojedine radnike zaključao u svoj ured, derao se na njih i prijetio im otkazom.

To će biti i jedna od tema na idućoj sjednici Gradslog vijeća Grada Rijeke, a Fiuman je za stav o tom navodnom događaju upitao i gradonačelnika Marka Filipovića.

“Za optužbe da je direktor KD Čistoća tijekom štrajka zaključao radnike u ured i prijetio otkazima saznao sam na prethodnoj sjednici Gradskog vijeća održanoj dana 28. rujna te sam naravno odmah provjerio ove navode s direktorom KD Čistoća. Moram napomenuti kako direktor KD Čistoća u potpunosti odbacuje takve navode te ističe kako se u KD Čistoća svim radnicima pristupa s maksimalnim poštovanjem te uvažavajući svakog radnika koji svojim radom sudjeluje u poslovanju KD Čistoća.

Budući da nije podnesena nikakva službena prijava koja bi sadržavala elemente koji se navode u objavljenom članku, nema ni osnove za pokretanje daljnjih mjera i postupaka”, rekao je gradonačelnik za Fiuman.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.02.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa (Jelačićev trg 3) dana 02.i 04.03.2024. godine iznimno raditi od 6:30 do 13 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produljivati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže