Povežite se s nama

Vijesti

Filipović o Jurdani: Sve je demantirao, a nitko od radnika ga nije prijavio

Objavljeno

na
Pojedini gradski vijećnici javno su prozvali vršitelja dužnosti direktora u KD Čistoća, Bojana Jurdanu, da je tijekom nedavnog iznenadnog štrajka pojedine radnike zaključao u svoj ured, derao se na njih i prijetio im otkazom.

To će biti i jedna od tema na idućoj sjednici Gradslog vijeća Grada Rijeke, a Fiuman je za stav o tom navodnom događaju upitao i gradonačelnika Marka Filipovića.

“Za optužbe da je direktor KD Čistoća tijekom štrajka zaključao radnike u ured i prijetio otkazima saznao sam na prethodnoj sjednici Gradskog vijeća održanoj dana 28. rujna te sam naravno odmah provjerio ove navode s direktorom KD Čistoća. Moram napomenuti kako direktor KD Čistoća u potpunosti odbacuje takve navode te ističe kako se u KD Čistoća svim radnicima pristupa s maksimalnim poštovanjem te uvažavajući svakog radnika koji svojim radom sudjeluje u poslovanju KD Čistoća.

Budući da nije podnesena nikakva službena prijava koja bi sadržavala elemente koji se navode u objavljenom članku, nema ni osnove za pokretanje daljnjih mjera i postupaka”, rekao je gradonačelnik za Fiuman.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže