Povežite se s nama

Izbori

Filipović: Rijeka će u narednom razdoblju promijeniti svoje lice

Objavljeno

na
– U Rijeci je svatko dobrodošao, svatko se osjeća slobodno. Da bi tako ostalo, građani će 30. svibnja birati najbolje kandidate – Marka Filipovića za gradonačelnika i Zlatka Komadinu za župana Primorsko-goranske županije, rekao je predsjednik SDP-a Hrvatske Peđa Grbin na današnjoj konferenciji za novinare dodajući da će građani 30. svibnja napraviti još jedan korak za toleranciju i slobodu, korak za otvorenu Rijeku i otvorenu Primorsko-goransku županiju. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Marko Filipović zahvalio je na potpori, siguran da u ponedjeljak postaje novi riječki gradonačelnik.

– Od ponedjeljka nastavljamo s programima koje smo obećali. Prvenstveno mislim na pojačavanje riječkog gospodarstva i prometne povezanosti Rijeke, kao i pojačavanje života u zajednici – prije svega, kulture, sporta i socijalnih politika, u čemu je Rijeka i do sada bila predvodnik, rekao je Filipović ističući uvođenje građanskog odgoja u škole, transparentnost te činjenicu da je Rijeka apsolutni prvak po korištenju EU fondova.

Filipović je naglasio i da će u narednom razdoblju Rijeka promijeniti svoje lice, posebno kada je pogledate s mora.

– Rijeka se vraća moru, ona je najveća hrvatska luka, bila je to u prošlosti, bit će i u budućnosti, kazao je SDP-ov kandidat za gradonačelnik i poželio uspjeh Zlatku Komadini, uz nadu u dobru suradnju s Primorsko-goranskom županijom koja je od velike važnosti za Rijeku.

Župan Zlatko Komadina zahvalio je svima na glasovima u prvom krugu – pobjedu, kaže očekuje i u nedjelju.

– Idemo zajedno s vašim povjerenjem za našu županiju. Oduprimo se ovom desnom političkom udaru koji dolazi od HDZ-a i nezavisne liste. Ja sam uvjeren da će Marko preuzeti Rijeku, a ja nastaviti voditi našu županiju za dobrobit naših građana, kazao je Komadina.

Zajedno su pozvali građane Rijeke i cijele Primorsko-goranske županije da u nedjelju iskoriste svoje demokratsko pravo, izađu na izbore i zaokruže broj 1 za riječkog gradonačelnika i primorsko-goranskog župana.

 

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram